Internet magazin → Catalog → Tehnica pentru casă şi oficiu → Imprimante, Multifuncţionale, Plottere
Versiunea în limba Româna NU FUNCŢIONEZĂ, şi va putea fi accesată din 01.10.2017. Va rugăm să faceţi comanda în versiunea rusă. INTRATI www.all4office.md

Imprimante, Multifuncţionale, Plottere

Dispozitivele multifuncţionale sunt obiecte indispersabile în biroul dumneavoastră. Dispozitivele multifuncţionale o să vă favorizeze spaţiul, îmbinînd în sine mai multe aparate de uz de birou ca xerox, scanner, imprimanta şi în modelele mai avansate se anexează şi faxul. Astfel aveţi un aparat care vă înlocuieşte spaţiul în birou a patru disozitive separate, precum şi vă face lucrul mai eficient şi mai comod. În grupul dat sunt incluse şi dispozitivele susmenţionate aparte, ca imprimante, plottere, precum şi opţiuni pentru imprimare, adică tonere sau cartuşe.

Imprimante, Multifuncţionale, Plottere în Chişinău, Moldova

Imprimanta face parte din categoria perifericelor de ieșire, aceasta fiind utilizată pentru transpunerea informației din calculator pe hârtie (un document, o poză sau orice altfel defişier grafic, un e-mail, un articol etc.).
Tipuri de imprimante.

 • matriceale (sau „cu ace”, calitate scăzută) - folosită pentru foi de calitate scăzută, facturi fiscale etc. (în general documente tip), singurul model de imprimantă care permite imprimarea simultană a 2 sau 3 exemplare, folosind hârtie autocopiativă.
 • cu jet de cerneală - calitate medie înspre ridicată - viteză medie - pentru documente și poze sau fișiere grafice
 • laser viteză înaltă / calitate ridicată) - folosește un toner special
 • cu imprimare termică, pe hârtie specială - pentru legitimații, carduri etc.
 • Plotter-ul este un echipament care actioneaza in mod automat un sistem mecanic de varfuri de scriere si este utilizat pentru imprimarea graficelor de mare rezolutie, diagrame bazate pe linii, planuri si foarte des pentru sistemele CAD. Acesta funcţioneaza realizand imaginea printr-un sistem vectorial de unire a punctelor printr-o serie de linii cu ajutorul varfurilor de scriere.  


  INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
  . CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
  +373-78-181-181
  . Piese auto +373-695-24-190
  . mail: cod7753191@gmail.com

  Articole la temă

  Cumpărătorii aleg online magazin. O tendinţă de modă contemporană.

  Dacă e să facem o analiză a tuturor online în Chişinău vom obţine o listă întreagă. Fiecare furnizor care işi deschide un magazin încearcă să atragă clienţii prin orice metodă spre brandurile pe care le reprezintă: CANON, HP, SAMSUNG, EPSON, KONIKA, MINOLTA, KODAK, TOSHIBA, OKI, XEROX, GENIUS, KME, LOGYTECH, SWEN, TRUST, A4TECH, KENSINGTON, TRANSCEND, TP-LINK, ACER, ASUS, APACER, PANASONIC, SONY, BENQ, LG, NEC, VESTA, OMEGA, GEMBIRD, CITIZEN, APC, POWERCOM, ORVALDI,MAXELL, VERBATIM, M-REAL, INTERNATIONAL PAPER, PRINT-RITE, HOROZ ELECTRIC, SHOLZ, BUROMAX, OFFICE LINE, etc. Buildboardurile anunţă de cele mai bune mărci, cele mai calitative rechizite de birou şi papetărie, cele mai bune preţuri pentru tehnica de uz casnic şi de birou, promoţii pentru computere şi tehnică de calcul, cel mai mare sortiment de mobilă pentru oficiul şi casa dumneavoastră, etc. Magazinele

  Cum corect sa facem alegerea asupra distribuitorului de toate cele necesare pentru oficiul Dumneavoastră.

  La momentul de faţă alegerea unui distribuitor calitativ şi calificat este o problema destul de complicată. Pe piaţa biroticii s-au deschis numeroase oferte ale companiilor care activează în baza livrării şi furnizării companiilor-beneficiari toate produsele necesare pentru o afacere de succes: birotică, tehnică şi mobilă de oficiu, tehnică uz casnic, etc.

  Termini la temă

  КУПИТЬ ОНЛАЙН В КИШИНЕВЕ

  Stiri site

  Garanţia şi termenii de exploatare.

  Stimaţi vizitatori a site-ului nostru! Vă aducem la cunostinţă că toate produsele din categoria mărfurilor de uz casnic şi de birou deţin garanţie. În dependenţă de brandul şi produsul propus, garanţia variază între un an şi cinci. Centrele de deservire în baza garanţiei (service-centre) sunt în Chişinău, Balti, Orhei, Cahul şi alte centre ale Moldovei.