INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com

Articole la temă

Calculatorul - un atribut de utilizare mondială.

De fapt calculatoarele au fost inventate îndată după ce omu s-a învăţat a socoti. O demonstrare al acestui fapt s-a găsit în Kongo, numită „osul Ishango” cu vîrsta la 20 mii ani. Acest os este acoperit cu inele încreţite. Se presupune că primele dispozitive pentru calcule a fost inventat de către femei, cu ajutorul căruia işi socoteau ciclul de menstruaţie. Noţiunea de de calculator vine de la verbul calculo „a socoti, a face socoteală”, ăsta la rîndul său vine de la calculus cu sensul de „pietricică” ,care se foloseau în cantităţi mari pentru socoteli....

Ce tipuri de calculatoare sînt?

Cu lumea contemporană conduc cifrele. În sume de bani, în numere de blocuri sau trasport public, în formarea programelor şi a jocurilor pentru computere, în timp şi spaţiu. Copiii sunt învăţaţi din şcoală să calculeze atît în coloniţă, cît şi în minte, însă scopul este de a antrena mintea copiilor, adică gimnastică pentru minte şi memorie. Însă în viaţă întîlnim mult mai multe calcule şi cifre mult mai mari pentru care ar fi cheltuit prea mult timp, dacă nu am avea dispozitive adiţionale de calcul. Dintre primele invenţii sunt anume acelea care uşurează calculele, şi mă refer la calculatoare destinate calculului de cifre.

Cumpărătorii aleg online magazin. O tendinţă de modă contemporană.

Dacă e să facem o analiză a tuturor online în Chişinău vom obţine o listă întreagă. Fiecare furnizor care işi deschide un magazin încearcă să atragă clienţii prin orice metodă spre brandurile pe care le reprezintă: CANON, HP, SAMSUNG, EPSON, KONIKA, MINOLTA, KODAK, TOSHIBA, OKI, XEROX, GENIUS, KME, LOGYTECH, SWEN, TRUST, A4TECH, KENSINGTON, TRANSCEND, TP-LINK, ACER, ASUS, APACER, PANASONIC, SONY, BENQ, LG, NEC, VESTA, OMEGA, GEMBIRD, CITIZEN, APC, POWERCOM, ORVALDI,MAXELL, VERBATIM, M-REAL, INTERNATIONAL PAPER, PRINT-RITE, HOROZ ELECTRIC, SHOLZ, BUROMAX, OFFICE LINE, etc. Buildboardurile anunţă de cele mai bune mărci, cele mai calitative rechizite de birou şi papetărie, cele mai bune preţuri pentru tehnica de uz casnic şi de birou, promoţii pentru computere şi tehnică de calcul, cel mai mare sortiment de mobilă pentru oficiul şi casa dumneavoastră, etc. Magazinele

Cum corect sa facem alegerea asupra distribuitorului de toate cele necesare pentru oficiul Dumneavoastră.

La momentul de faţă alegerea unui distribuitor calitativ şi calificat este o problema destul de complicată. Pe piaţa biroticii s-au deschis numeroase oferte ale companiilor care activează în baza livrării şi furnizării companiilor-beneficiari toate produsele necesare pentru o afacere de succes: birotică, tehnică şi mobilă de oficiu, tehnică uz casnic, etc.
КУПИТЬ ОНЛАЙН В КИШИНЕВЕ

Stiri site

Garanţia şi termenii de exploatare.

Stimaţi vizitatori a site-ului nostru! Vă aducem la cunostinţă că toate produsele din categoria mărfurilor de uz casnic şi de birou deţin garanţie. În dependenţă de brandul şi produsul propus, garanţia variază între un an şi cinci. Centrele de deservire în baza garanţiei (service-centre) sunt în Chişinău, Balti, Orhei, Cahul şi alte centre ale Moldovei.