Internet magazin → Articole → Cumpărătorii aleg online magazin. O tendinţă de modă contemporană.

Cumpărătorii aleg online magazin. O tendinţă de modă contemporană.

Dacă e să facem o analiză a tuturor online-magazinelor în Chişinău vom obţine o listă întreagă. Fiecare furnizor care işi deschide un magazin încearcă să atragă clienţii prin orice metodă spre brandurile pe care le reprezintă: CANON, HP, SAMSUNG, EPSON, KONIKA, MINOLTA, KODAK, TOSHIBA, OKI, XEROX, GENIUS, KME, LOGYTECH, SWEN, TRUST, A4TECH, KENSINGTON, TRANSCEND, TP-LINK, ACER, ASUS, APACER, PANASONIC, SONY, BENQ, LG, NEC, VESTA, OMEGA, GEMBIRD, CITIZEN, APC, POWERCOM, ORVALDI,MAXELL, VERBATIM, M-REAL, INTERNATIONAL PAPER, PRINT-RITE, HOROZ ELECTRIC, SHOLZ, BUROMAX, OFFICE LINE, etc. Buildboardurile  anunţă de cele mai bune mărci, cele mai calitative rechizite de birou şi papetărie, cele mai bune preţuri pentru tehnica de uz casnic şi de birou, promoţii pentru computere şi tehnică de calcul, cel mai mare sortiment de mobilă pentru oficiul şi casa dumneavoastră, etc. Magazinele contemporane oferă toată gama de facilităţi la procurare, ca promoţii, reduceri, garanţie pe viaţă, precum şi posibilitatea de a oferi bunuri în credit atrag în mare măsură noii clienţi şi îî menţin pe cei fideli. Şi pentru a lua un credit în Moldova la momentul actual nu este deloc o problemă.

De ce cumpărătorii de azi preferă online-magazinele de rechizite şi birotică, mobilă pentru oficiu şi casă, tehnică de uz casnic şi tehnică de calcul, computere şi software sau chiar jucării, în loc de magazinele specializate?

1, preţurile din punctele de comercializare cu amănuntul sunt mai exagerate, din mai multe motive: cheltuielile de întreţinere a imobilului din incinta magazinului, depozit, spaţii de amenajare, etc, cu atît mai mult că magazinul s-ar afla într-o zonă de infrastructură dezvoltată. Preţul supus vederii în vitrină nemijlocit depinde şi de numărul de personal care deserveşte acest punct de realizare şi anume vînzătorii – consultanţi, administratori, casieri, contabili, depozitari, paza şi asigurarea acesteia prin implicarea camerelor de luat vederi, etc. Nu trebuie de lăsat fără atenţie nici echipamentul cu care este dotat magazinul, căci şi scumpetea şi unicitatea acesteia este lăsată pe umerii cumpărătorilor potenţiali. Şi anume dumneavoastră sînteţi acei plătitori de acest lux. Online-magazinele suportă cheltuieli mult mai mici comparativ cu magazinele de comercializare cu amănuntul şi de aceea şi preţurile sunt semnificativ mai mici.

2, Încercaţi să intraţi într-un magazin sus menţionat fie ca persoană fizică sau juridică şi cereţi să vi se împacheteze cumpărătura numai cu amînarea plăţii. Cred ca nu o să vă mai ceară nici un document, ci să părăsiţi înăperea. Însă online-magazin o să vă ofere această prioritate fără a întocmi careva documente suplimentare pentru a emite tranzacţia. Această ofertă vă va permite întîrzierea cu o lună de la cumpărare.

3, Pentru a cumpăra un produs calitativ, însă şi la preţ favorabil este necesară şi recomandată o investigare a pieţei pentru a găsi varianta optimală. Astfel online-magazinul vă va uşura analiza dată prin potrivirea preţurilor, stînd într-un fotoliu comod, sau la televizor în compania familiei prin navigarea în internet fără a merge fizic de la un magazin la altul. Aceste plimbări deseori se termină cu oboseală şi fără rezultate. Păi şi de ce ar trebui să ne cheltuim nervii, forţele şi timpul pentru a căuta un produs preferat, pe cînd online-magazinul ne oferă această posibilitate stînd comfortabil şi acasă, găsind site-ul necesar, alegînd bunul dorit cu caracterizarea detaliată şi fotografii şi doar comandînd şi cumpărînd. Cu tît mai mult dacă livrarea este deja inclusă în preţ. Toată lumea civilizată deja practică acest tip de business de mult timp, la însă abia se dezvoltă.

4, Cîte lucruri utile aţi putea face în timpul economisit prin procurarea prin internet? Şi cîte economie de timp pentru companiile care au incheiat deja contracte de livrare cu online magazine şi beneficiază de produse calitative la preţuri optime precum şi livrate în scurt timp, fără a merge nemijlocit la faţa locului.

Comanda online ar trebui să fie un obicei, începînd de la faptul că e simplu: ai ales marfa, ai dublat cantitatea în coş şi ai trimis comanda. Mai departe ţine de lucrul serviciului de livrare. Cu atît mai mult că comanda online îţi mai dă şi posibilitatea de a vedea contul preventiv, iar termenul de achitare se discută ulterior cu managerul de vînzări din online magazin precum şi timpul comod pentru livrare.

Astea sunt recomandările noastre cu privire la facilităţile online magazinelor, însă cu timpul acestea devin tot mai multe şi se performează în timp. Sperăm spre o colaborare ulterioară, după cum online magzinul nostru vă oferă toată gama de produse din diferite domenii, calitativ şi în scurt timp. Vă aşteptăm în vizită online.

INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com

Cele mai bune oferte

Pyramida F 84 TIX Pyramida F 84 TIX Codul: 5313068 6467.39 lei
LG MS1920U LG MS1920U Codul: 5903441 1438.03 lei
Cello Pix Maxriter albastru Cello Pix Maxriter albastru Codul: CL.MX 5.79 lei
-8%
Format A4 PROMOTIE!!! Maestro Standart (DOAR LA PROCURAREA BIROTICII IN SUMA HIRTIEI)
Format A4 PROMOTIE!!! Maestro Standart (DOAR LA PROCURAREA BIROTICII IN SUMA HIRTIEI) Codul: ACTIONPAPER2 71.43 lei
Hotpoint Ariston CP 97 SEA /HA Hotpoint Ariston CP 97 SEA /HA Codul: 5739229 19174.60 lei
Granit Text-Marker Granit fluorescent orange Granit Text-Marker Granit fluorescent orange Codul: MARFLOO 11.22 lei
Samsung WF0400N2N/YLP Samsung WF0400N2N/YLP Codul: 5779628 5838.88 lei
Philips 42PFL4606H/58 Philips 42PFL4606H/58 Codul: 5867511 13444.73 lei
LG F1048ND LG F1048ND Codul: 5805946 10072.00 lei
Kronostar Kronostar Бук Констанц «PREMIER Evolution» Kronostar Kronostar Бук Констанц «PREMIER Evolution» Codul: D14048АС331 175.78 lei