Internet magazin → Catalog → Tehnica pentru casă şi oficiu → Purtători de informaţie / Flash / CD, DVD
Versiunea în limba Româna NU FUNCŢIONEZĂ, şi va putea fi accesată din 01.10.2017. Va rugăm să faceţi comanda în versiunea rusă. INTRATI www.all4office.md

Purtători de informaţie / Flash / CD, DVD

Cred că fără purtătorii de informaţie lumea contemporană nu ar avea sens. Datorită producătorilor şi specialiştilor japonezi, viaţa de zi cu zi ni se uşurează. Tehnologiile digitale işi au originile în aceleaşi mîini ai specialiştilor japonezi, care au dăruit lumii o nouă epocă şi progrese tehnologice. Din primii purtători de informaţie sunt dischetele, iar peste o perioadă de timp acestea au fost cu succes înlocuite de CD-uri, prin urmare memorii Flash şi stickuri, care şi acestea au fost supuse modernizării, transformîndu-le în microSD folosite pentru memoriile telefoanelor sau plezerurilor.

Purtători de informaţie / Flash / CD, DVD în Chişinău, Moldova

Avansarea a avut loc în doar cîţiva ani, începînd cu un simplu obiect numit dischetă. Acest purtător de informaţie nu avea capacitatea flashurilor de astăzi, însă oricum ne-a servit un sprijin informativ de nădejde. Cred ca nu are rost să mă implic în descrierea fizică al acestuia. Este un obiect de plastic în formă rectangulară cu o anexă metalică magnetizată pe care era înregistrată informaţia. Urmatoarea capodoperă ai specialiştilor a servit CD-ul, cu capacitatea de 700Mb, ceea ce la moment pare a fi imposibil :) Însă şi acestea au jucat un rol decisiv în viaţa profesională a specialiştilor japonezi şi au emis un obiect spectaculos, numit flash-memory, care are capacitatea de pînă la 64Gb, iar succesorul acestora cu o capacitate mult mai mare au devenit a fi Hard-uri externe cu capacitatea de 2Tb. O versiune micşorată a memoriei-flash a fost inventată sub denumirile de SD sau microSD memory cards, folosite pentru telefoanele mobile, playeruri, televizoare cu susţinerea flash, etc.


INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com

Articole la temă

Cumpărătorii aleg online magazin. O tendinţă de modă contemporană.

Dacă e să facem o analiză a tuturor online în Chişinău vom obţine o listă întreagă. Fiecare furnizor care işi deschide un magazin încearcă să atragă clienţii prin orice metodă spre brandurile pe care le reprezintă: CANON, HP, SAMSUNG, EPSON, KONIKA, MINOLTA, KODAK, TOSHIBA, OKI, XEROX, GENIUS, KME, LOGYTECH, SWEN, TRUST, A4TECH, KENSINGTON, TRANSCEND, TP-LINK, ACER, ASUS, APACER, PANASONIC, SONY, BENQ, LG, NEC, VESTA, OMEGA, GEMBIRD, CITIZEN, APC, POWERCOM, ORVALDI,MAXELL, VERBATIM, M-REAL, INTERNATIONAL PAPER, PRINT-RITE, HOROZ ELECTRIC, SHOLZ, BUROMAX, OFFICE LINE, etc. Buildboardurile anunţă de cele mai bune mărci, cele mai calitative rechizite de birou şi papetărie, cele mai bune preţuri pentru tehnica de uz casnic şi de birou, promoţii pentru computere şi tehnică de calcul, cel mai mare sortiment de mobilă pentru oficiul şi casa dumneavoastră, etc. Magazinele

Cum corect sa facem alegerea asupra distribuitorului de toate cele necesare pentru oficiul Dumneavoastră.

La momentul de faţă alegerea unui distribuitor calitativ şi calificat este o problema destul de complicată. Pe piaţa biroticii s-au deschis numeroase oferte ale companiilor care activează în baza livrării şi furnizării companiilor-beneficiari toate produsele necesare pentru o afacere de succes: birotică, tehnică şi mobilă de oficiu, tehnică uz casnic, etc.
КУПИТЬ ОНЛАЙН В КИШИНЕВЕ

Stiri site

Garanţia şi termenii de exploatare.

Stimaţi vizitatori a site-ului nostru! Vă aducem la cunostinţă că toate produsele din categoria mărfurilor de uz casnic şi de birou deţin garanţie. În dependenţă de brandul şi produsul propus, garanţia variază între un an şi cinci. Centrele de deservire în baza garanţiei (service-centre) sunt în Chişinău, Balti, Orhei, Cahul şi alte centre ale Moldovei.