Versiunea în limba Româna NU FUNCŢIONEZĂ, şi va putea fi accesată din 01.10.2017. Va rugăm să faceţi comanda în versiunea rusă. INTRATI www.all4office.md

Scanere

Scanerul este un diypozitiv de copiere a documentelor cu orice tip de informaţie şi transformarea acestora în informaţie digitală. De regulă documentele sunt transportate în doar cîteva formaturi cum ar fi Adobe sau Jpeg. De obicei, modificarea acestor documente este dificilă, scopul de scanare este de a păstra informaţia pe un purtător digital.

Scanere în Chişinău, Moldova

Tipuri de scaner sunt ma multe:

Flatbet - cel mai comun tip de scaner, scanează obiecte de orice, mărimi, precum şi obiecte 3D.

Slide - Scanare de negative şi diapozitive, predispus scanării rezoluţiilor foarte mari.

Sheetfed - destinat scanării documentelor.

La ce parametrii trebuie sa fi atent cand alegi un scaner

Cel mai utilizat tip de scaner datorita multiplelor sale aplicatii dar si a pretului foarte accesibil este scanerul flatbed Exista cativa parametrii care influenteaza calitatea lui si a imaginii obtinute cu el la care trebuie sa fiti atenti atunci cand va hotarati sa cumparati un scaner: rezoluţia, aîncimea de culoare, dznamic range, viteza de scanare, interfaţa de conectare, software.

Scanerele sunt produse şi de diferiţi şi numeroşi producători, noi însă vă propunem Canon, Epson, HP şi Kodak.

 

 


INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com

Articole la temă

Cumpărătorii aleg online magazin. O tendinţă de modă contemporană.

Dacă e să facem o analiză a tuturor online în Chişinău vom obţine o listă întreagă. Fiecare furnizor care işi deschide un magazin încearcă să atragă clienţii prin orice metodă spre brandurile pe care le reprezintă: CANON, HP, SAMSUNG, EPSON, KONIKA, MINOLTA, KODAK, TOSHIBA, OKI, XEROX, GENIUS, KME, LOGYTECH, SWEN, TRUST, A4TECH, KENSINGTON, TRANSCEND, TP-LINK, ACER, ASUS, APACER, PANASONIC, SONY, BENQ, LG, NEC, VESTA, OMEGA, GEMBIRD, CITIZEN, APC, POWERCOM, ORVALDI,MAXELL, VERBATIM, M-REAL, INTERNATIONAL PAPER, PRINT-RITE, HOROZ ELECTRIC, SHOLZ, BUROMAX, OFFICE LINE, etc. Buildboardurile anunţă de cele mai bune mărci, cele mai calitative rechizite de birou şi papetărie, cele mai bune preţuri pentru tehnica de uz casnic şi de birou, promoţii pentru computere şi tehnică de calcul, cel mai mare sortiment de mobilă pentru oficiul şi casa dumneavoastră, etc. Magazinele

Cum corect sa facem alegerea asupra distribuitorului de toate cele necesare pentru oficiul Dumneavoastră.

La momentul de faţă alegerea unui distribuitor calitativ şi calificat este o problema destul de complicată. Pe piaţa biroticii s-au deschis numeroase oferte ale companiilor care activează în baza livrării şi furnizării companiilor-beneficiari toate produsele necesare pentru o afacere de succes: birotică, tehnică şi mobilă de oficiu, tehnică uz casnic, etc.
КУПИТЬ ОНЛАЙН В КИШИНЕВЕ

Stiri site

Garanţia şi termenii de exploatare.

Stimaţi vizitatori a site-ului nostru! Vă aducem la cunostinţă că toate produsele din categoria mărfurilor de uz casnic şi de birou deţin garanţie. În dependenţă de brandul şi produsul propus, garanţia variază între un an şi cinci. Centrele de deservire în baza garanţiei (service-centre) sunt în Chişinău, Balti, Orhei, Cahul şi alte centre ale Moldovei.