Versiunea în limba Româna NU FUNCŢIONEZĂ, şi va putea fi accesată din 01.10.2017. Va rugăm să faceţi comanda în versiunea rusă. INTRATI www.all4office.md

Telefoane

Categoria data de mărfuri include în sine un spectru larg de produse din gama de telefonie fixă. Aceasta se extinde de la aparate de telefoane cu fir pînă la tehnologiile moderne de aparate fără fir, cu aceleaşi caracteristice telefoanelor mobile. Telefoanele au evoluat în timp şi spaţiu, datorită în mare parte tehnologiilor, astfel la momentul de faţă un telefon fix, adică un radio telefon nu se difera cu mult de un telefon mobil, cu aceleaşi funcţii, caracteristici şi chiar mărimi. Chiar daca tehnologia a avansat într-un mod spectaculos, totuşi telefoanele fixe nu pot fi înlocuite de cele mobile, doar printr-o calitate - preţ. Atît preţul de folosire, cît şi preţul de cumpărare.

Telefoane în Chişinău, Moldova

Primul aparat telefonic a fost inventat de Alexander Graham Bell în 1876 şi la moment acest aparat unical era cel mai folosit serviciu de comunicare în lume. Chiar daca acest seviciu a evoluat mult, principiul de bază de folosire a rămas practic neschimbat. Sigur a evoluat aspectul fizic al telefoanelor, acestea la moment fiind produse de diferite forme, tipuri, culori şi chiar dimensiuni. Cea mai importantă clasificare a telefoanelor sint cele două tipuri: telefon fix cu fir sau staţionare, telefoane fără fix sau radio telefoane, faxuri şi din cele mai recente - aparatele digitale sau analogice cu susţinere de audio-conferinţă. Un model de comunicare prin telefon ne oferă şi sursele de internet, ca skype, care are la bază acelaşi principiu pus de Alexander Bell.

În internet magazinul nostru o să puteţi face rost de orice tip de telefon fix, în dependenţă de necesităţile Dvs: fie de uz casnic, fie de oficiu la diferite preţuri accesibile pentru oricine.

 


INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com
КУПИТЬ ОНЛАЙН В КИШИНЕВЕ

Stiri site

Garanţia şi termenii de exploatare.

Stimaţi vizitatori a site-ului nostru! Vă aducem la cunostinţă că toate produsele din categoria mărfurilor de uz casnic şi de birou deţin garanţie. În dependenţă de brandul şi produsul propus, garanţia variază între un an şi cinci. Centrele de deservire în baza garanţiei (service-centre) sunt în Chişinău, Balti, Orhei, Cahul şi alte centre ale Moldovei.