Internet magazin → Catalog → Tehnica pentru casă şi oficiu → Consumabile (Cartuşe,Tonere,Cerneală) pentru imprimante
Versiunea în limba Româna NU FUNCŢIONEZĂ, şi va putea fi accesată din 01.10.2017. Va rugăm să faceţi comanda în versiunea rusă. INTRATI www.all4office.md

Consumabile (Cartuşe,Tonere,Cerneală) pentru imprimante

Exista mai multe tipuri de cartuse cu toner pentru imprimantele laser si cu cerneala pentru cele ink jet ce sunt disponibile in multe magazine si alegerea cartusului cel mai accesibil ca pret si cu o calitate buna a tonerului poate deveni o sarcina dificila. Fiecare companie pretinde ca va ofera cartusul cu cea mai buna calitate la niste preturi uimitoare dar nu trebuie sa crezi intotdeauna ceea ce vezi. Trebuie sa aveti in vedere cateva elemente de care sa tineti seama cand doriti sa gasiti cartusul cel mai bun pentru casa sau biroul dumneavoastra O greseala foarte mica in alegerea cartusului te poate costa scump.

Consumabile (Cartuşe,Tonere,Cerneală) pentru imprimante în Chişinău, Moldova

Daca veti face o statistica in birouri veti observa ca HP sunt cele mai populare imprimante fiind utilizate pe scara larga in birouri in toata lumea si inclusiv in Moldova. Ambele categorii cu toner si cu jet de cerneala sunt la fel de accesibile si fiabile reprezentand o solutie reala la problema printarii. Nu veti avea nici un fel de problema cu difuzia sau neclaritatea printului daca utilizati cartusele originale care sunt garantate de producator. Foarte important este sa verificati compatibilitatea cartusului cu imprimanta pe care o detineti pentru a evita desigilarea cartusului. Folosirea cartuselor reumplute sau remanufacturate va poate cobori costurile cu 50%, dar aceasta nu este o cale ce aduce intotdeauna cele mai bune rezultate. Cartusele negre au o rata mult mai buna de reusita la reumplere comparativ cu cartusele color care au trei culori de baza: cyan, magenta si galben. Alegerea este a dumneavoastra in ultima instanta.

Dacă sînteţi în căutarea acestor consumabile, atunci aţi accesat corect. Vă propunem spre atenţie cartuşe pentru diferite tipuri de imprimante: laser, cu jet sau matriciale. În sortimentul propus se alătură cartuşe pentru următoarele mărci comerciale: Canon, HP, Epson, Lexmark, Samsung, Xerox, Oki.

Din categoria tonere, vă propunem: Canon, HP, Samsung, Panasonic, Epson, Minolta, Sharp, Toshiba, MIta, Oki, Lexmark, Konika, Kyocera, Ricoh.  


INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com

Articole la temă

Cumpărătorii aleg online magazin. O tendinţă de modă contemporană.

Dacă e să facem o analiză a tuturor online în Chişinău vom obţine o listă întreagă. Fiecare furnizor care işi deschide un magazin încearcă să atragă clienţii prin orice metodă spre brandurile pe care le reprezintă: CANON, HP, SAMSUNG, EPSON, KONIKA, MINOLTA, KODAK, TOSHIBA, OKI, XEROX, GENIUS, KME, LOGYTECH, SWEN, TRUST, A4TECH, KENSINGTON, TRANSCEND, TP-LINK, ACER, ASUS, APACER, PANASONIC, SONY, BENQ, LG, NEC, VESTA, OMEGA, GEMBIRD, CITIZEN, APC, POWERCOM, ORVALDI,MAXELL, VERBATIM, M-REAL, INTERNATIONAL PAPER, PRINT-RITE, HOROZ ELECTRIC, SHOLZ, BUROMAX, OFFICE LINE, etc. Buildboardurile anunţă de cele mai bune mărci, cele mai calitative rechizite de birou şi papetărie, cele mai bune preţuri pentru tehnica de uz casnic şi de birou, promoţii pentru computere şi tehnică de calcul, cel mai mare sortiment de mobilă pentru oficiul şi casa dumneavoastră, etc. Magazinele

Cum corect sa facem alegerea asupra distribuitorului de toate cele necesare pentru oficiul Dumneavoastră.

La momentul de faţă alegerea unui distribuitor calitativ şi calificat este o problema destul de complicată. Pe piaţa biroticii s-au deschis numeroase oferte ale companiilor care activează în baza livrării şi furnizării companiilor-beneficiari toate produsele necesare pentru o afacere de succes: birotică, tehnică şi mobilă de oficiu, tehnică uz casnic, etc.
КУПИТЬ ОНЛАЙН В КИШИНЕВЕ

Stiri site

Garanţia şi termenii de exploatare.

Stimaţi vizitatori a site-ului nostru! Vă aducem la cunostinţă că toate produsele din categoria mărfurilor de uz casnic şi de birou deţin garanţie. În dependenţă de brandul şi produsul propus, garanţia variază între un an şi cinci. Centrele de deservire în baza garanţiei (service-centre) sunt în Chişinău, Balti, Orhei, Cahul şi alte centre ale Moldovei.