Internet magazin → Livrarea şi achitare

Achitarea şi regulele de livrare

Înregistrarea şi modul de achitare a comenzii:

- Pe site-ul nostru inregistrarea nu este nesesară. Dumneavoastră puteţi să alegeţi modelel care vă place, şi pur şi simplu îl adăugaţi în coş. După aceasta treceţi în cos, intocmiţi comanda şi trimiteţi.
- Contul de plată se generează în mod automat după ce aţi umplut coşul şi aţi intocmit comanda.
- Dumneavoastră puteţi să telefonaţi consultanţilor noştri pentru a primi o consultare gratuită referitor la marfa noastră.
- După ce se verifică dacă marfa este în stoc la depozitul nostru, managerul nostru o să facă legatură telefonică cu dumneavoastră în timp de 5-30 min de la momentul intocmirii comenzii, pentru a confirma comanda, a preciza timpul comod pentru dumneavoastră pentru livrare şi metoda de achitare.
- Marfa aleasă vă este livrată în orce timp comod pentru dumneavoastră, însă nu uitaţi că pentru primire, prelucrare, asamblare şi transportare este necesar ceva timp. Noi avem posibilitatea de a prelucra şi de a livra marfa în timpul zilei, serviciu de livrare funcţionează de la 09.00 pînă la 18:00, după orele 18:00 livrarea va costa 50 lei, dar a telefona puteţi pînă la 23:00. Sîmbăta noi suntem disponibili pînă la 14:00. Duminica e zi liberă.
- Comenzile intocmite pînă la orele 12:00, sunt livrate în aceeaşi zi.
- Comenzile intocmite după orele 12:00, sunt livrate în aceeaşi zi sau a doua zi, în dependenţă cu cît e încărcat serviciu de livrare şi dacă este marfa la depozitul nostru central.
- Dacă dumneavoastră aveţi circumstanţe neprevăzute, şi aveţi nevoie de marfă în aceeaşi zi, aduceţi la cunoştinţă managerul şi noi vom face tot posibilul ca să va ajutăm.
- Achitarea este posibilă în mai multe modalităţi, cash cînd primiţi marfa (la noi în oficiu), cash cînd primiţi marfa (de la curier) şi prin transfer bancar.
- Achitarea cash:
- La momentul procurării  a produsului cu livrare la domiciliu, dumneavoastră trebuie să verificaţi exteriorul, complectaţia în prezenţa curierului şi să achitaţi. În caz dacă dumneavoastră luaţi marfa de la noi din oficiu, verificarea se produce pe loc. Împreună cu marfa dumneavoastră primiţi bonul de casă, certificatul de calitate şi talonul de garanţie pentru marfa procurată.
- Achitarea prin transfer bancar:
- După precizarea a tuturor momente în legătură cu intocmirea comenzei, dumneavoastră puteţi primi contul de plată aflînduvă pe site-ul nostru în “coş” şi intocmiţi comanda. Menagerul nostru poate să intocmească contul de plată şi să vă trimită în modul în care vă este convinabil, dacă dumneavoastră verbal iaţi dictat toate codurile necesare. Chiar înainte de a achita factura, bunul şi toate documentele necesare o să fie puse deoparte pentru dumneavoastră.

Livrarea (un curier, grutatea pînă la 25kg)

- Livrarea prin Chişinău este efectuată de către curier.
- Livrarea gratuită este efectuată numai în caz dacă suma comenzei este  de la 1000 de lei.
- Dacă suma comenzei este mai mică de 1000 de lei, atunci livrarea va fi în sumă de 30 de lei.
- În caz dacă doriţi livrarea după orele 18.00, costul adăugător constituie 50 de lei.
- În ziua de sîmbătă, livrarea constitue 50 de lei.
- Livrarea în afara Chişinăului este calculată în dependenţă de distanţă. Practicăm şi reducere de preţ din contul livrărilor în serie, garantăm siguranţa mărfii.

Livrarea echipamentelor majore (2 curieri de la 25kg-90kg)

Marfa de uz casnic de marimi mari este livrată gratis pînă la scară. Mai departe este calculat  după tarif:
- Introducerea produsului în casa pe pămînt, birou, oficiu sau apartament ce nu este mai presus de primul etaj sau ridicarea la etaj cu ascensor, costul este de 15 lei.
- Dacă ascensorul lipseşte sau dacă în ascensor marfa nu încape, costul pentru ridicare constituie 15 lei pentru un etaj, inclusiv şi primul etaj. De exemplu pînă la etajul 10, preţul o să fie de 150 de lei. Dacă din motivul clientului curierul a fost reţunut, fiecare minută de reţinere constituie 2 lei.

Livrarea echipamentelor majore (2 curieri de la 90kg)

Marfa de uz casnic de marimi mari este livrată gratis pînă la scară. Mai departe este calculat  după tarif:
- Introducerea produsului în casa pe pămînt, birou, oficiu sau apartament ce nu este mai presus de primul etaj sau ridicarea la etaj cu ascensor, costul este de 30 lei.
- Dacă ascensorul lipseşte sau dacă în ascensor marfa nu încape, costul pentru ridicare constituie 30 lei pentru un etaj, inclusiv şi primul etaj. De exemplu pînă la etajul 10, preţul o să fie de 300 de lei. Dacă din motivul clientului curierul a fost reţunut, fiecare minută de reţinere constituie 2 lei.

Atenţie! Achitarea nu este acceptată în caz dacă:

- Comanda a fost intocmită ca persoana juridică, dar se achită ca persoană fizică.
- Comanda a fost intocmită ca persoana fizică, dar se achită ca persoana juridică.
- Comanda a fost intocmită de persoana juridică „A”, dar se achită persoana juridică „B”.
- În aceste cazuri comanda nu va fi prelucrată. Banii vor fi restituiţi clientului.

În caz dacă marfa comandată nu vă convine:
Dacă dumneavoastră doriţi să renunţaţi la comanda făcută, nu din motivul exteriorului sau complectarii, dacă dumneavoastră v-o adus anume acea marfă pe care aţi comandat-o, în caz dacă exteriorul corespunde descrierii de pe site, cutia nu este distrusă ş.a.m.d. renunţarea mărfii va fi nu din motivul vînzătorului, în aşa caz serviciu de livrare este achitat.

Atenţie! După intocmirea contului, marfa este bronată pe timp de 2 zile. În termenul acesta persoana juridică, este obligată să achite costul produsului, şi să aducă la cunoştinţă managerul despre plată.
Persoanele fizice achită suma totală curierului la livrare, sau în oficiul nostru. Dumneavoastră puteţi să procuraţi marfa în credit, pentru aceasta dumneavoastră trebuie sa veniţi la noi în oficiiu şi să întocmiţi un chestionar. În caz dacă vi se dă acordul de credit, achitare se efectuiază în rate conform contractului de credit. Eliberăm credit persoanelor fizice.
La toate întrebările în legătură cu intocmirea comenzei, condiţiile de achitare şi de livrare, dumneavoastră puteţi să vă adresaţi către managerii noştri prin telefon:

Tel/Fax:
 +(373 22) 92-45-20


 Telefon staţionar:
 +(373 22) 92-96-77
 +(373 22) 22-71-55
 +(373 22) 931-555


Telefon mobil:
 +(37369)1-22-919
 +(373) 78-181-181

INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com
RORU