Internet magazin → Catalog → Tehnica pentru casă şi oficiu → Dispozitive de lumină - Lămpi
Versiunea în limba Româna NU FUNCŢIONEZĂ, şi va putea fi accesată din 01.10.2017. Va rugăm să faceţi comanda în versiunea rusă. INTRATI www.all4office.md

Dispozitive de lumină - Lămpi

Lumina a fost creată la început, în prima zi a existenţei materiei şi întregului univers. Thomas Alva Edison este succesorul, care a inventat primul bec în 1870, ca sursă de iluminare artificială. Pînă atunci însă omenirea folosea pe larg lumînările. Pe parcurs acestea işi perfrmează aspectul, pînă la becurile econome expuse la toate vitrinele magazinelor.

Dispozitive de lumină - Lămpi în Chişinău, Moldova

Lumina a fost creată la început, în prima zi a existenţei materiei şi întregului univers. Thomas Alva Edison este succesorul, care a inventat primul bec în 1870, ca sursă de iluminare artificială. Pînă atunci însă omenirea folosea pe larg lumînările. Pe parcurs acestea işi perfrmează aspectul, pînă la becurile econome expuse la toate vitrinele magazinelor.

Pe lîngă becurile pe larg folosite de către absolut fiecare om, s-au mai inventat cele ergonomice, cu diferite forme, preponderent în formă de spirală. În grupul dat de marfă găsiţi orice tip de lămpi: cu halogen, econoice, cu incandescenţă, reflector, de perete, magnetice, impermiabile, suspendate, etc, precum şi becuri, cabluri, senzori şi detectoare, transformatoare şi stabilizatoare, blocuri şi altele. 


INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com

Articole la temă

De ce atribute avem nevoie pentru pictura?

De ce anume avem nevoie pentru pictură? În primul rînd de dorinţă! Însă doar dorinţa ar fi insuficient pentru a picta. Pe lîngă asta mai aveţi nevoie şi de hîrtie, creion acuarelă sau guaşă, radieră, rigle etc. Însă şi astea ar fi puţine pentru o pictură ideală. În primul rînd aveţi nevoie de ilumin....

Cumpărătorii aleg online magazin. O tendinţă de modă contemporană.

Dacă e să facem o analiză a tuturor online în Chişinău vom obţine o listă întreagă. Fiecare furnizor care işi deschide un magazin încearcă să atragă clienţii prin orice metodă spre brandurile pe care le reprezintă: CANON, HP, SAMSUNG, EPSON, KONIKA, MINOLTA, KODAK, TOSHIBA, OKI, XEROX, GENIUS, KME, LOGYTECH, SWEN, TRUST, A4TECH, KENSINGTON, TRANSCEND, TP-LINK, ACER, ASUS, APACER, PANASONIC, SONY, BENQ, LG, NEC, VESTA, OMEGA, GEMBIRD, CITIZEN, APC, POWERCOM, ORVALDI,MAXELL, VERBATIM, M-REAL, INTERNATIONAL PAPER, PRINT-RITE, HOROZ ELECTRIC, SHOLZ, BUROMAX, OFFICE LINE, etc. Buildboardurile anunţă de cele mai bune mărci, cele mai calitative rechizite de birou şi papetărie, cele mai bune preţuri pentru tehnica de uz casnic şi de birou, promoţii pentru computere şi tehnică de calcul, cel mai mare sortiment de mobilă pentru oficiul şi casa dumneavoastră, etc. Magazinele

Cum corect sa facem alegerea asupra distribuitorului de toate cele necesare pentru oficiul Dumneavoastră.

La momentul de faţă alegerea unui distribuitor calitativ şi calificat este o problema destul de complicată. Pe piaţa biroticii s-au deschis numeroase oferte ale companiilor care activează în baza livrării şi furnizării companiilor-beneficiari toate produsele necesare pentru o afacere de succes: birotică, tehnică şi mobilă de oficiu, tehnică uz casnic, etc.
КУПИТЬ ОНЛАЙН В КИШИНЕВЕ

Stiri site

Garanţia şi termenii de exploatare.

Stimaţi vizitatori a site-ului nostru! Vă aducem la cunostinţă că toate produsele din categoria mărfurilor de uz casnic şi de birou deţin garanţie. În dependenţă de brandul şi produsul propus, garanţia variază între un an şi cinci. Centrele de deservire în baza garanţiei (service-centre) sunt în Chişinău, Balti, Orhei, Cahul şi alte centre ale Moldovei.