Internet magazin → Catalog → Tehnica pentru casă şi oficiu → Distrugătoare de documente
Versiunea în limba Româna NU FUNCŢIONEZĂ, şi va putea fi accesată din 01.10.2017. Va rugăm să faceţi comanda în versiunea rusă. INTRATI www.all4office.md

Distrugătoare de documente

Distrugătoarele de documente sunt destinate distrugerii hîrtiilor sau unui număr mic de cărţi de credit. De regulă mecanismul de tăiere nu este afectat de către agrafele sau capsele care sunt prinse pe documente. Distrugătoarele sunt produse de mai mulţi producători, iar aparatul pe care urmaţi să-l alegeţi ţine de cerinţele şi necesităţile proprii biroului Dvs.

Distrugător de documente în Chişinău, Moldova

În privinţa utilizării distrugătoarelor de documente vă aduc cîteva reguli din instrucţiunile de siguranţă.

1. Nu introduceţi mîna sau degetele în falia de acces a hîrtiei.

2. Purtaţi ochelari de protecţie atunci cînd distrugeţi cărţi de credit.

3. Aveţi grijă să nu vă prindeţi părul (în cazul în care acesta este lung) sau alte articole de îmbrăcăminte care atârnă : cravată, şireturi, bijuterii, eşarfe etc. în dispozitivul de introducere al hârtiei. De asemenea, trebuie evitată introducerea în aparat a materialelor care au tendinţa să se înnoade precum benzile sau panglicile de material.

 

 


INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com

Articole la temă

Cumpărătorii aleg online magazin. O tendinţă de modă contemporană.

Dacă e să facem o analiză a tuturor online în Chişinău vom obţine o listă întreagă. Fiecare furnizor care işi deschide un magazin încearcă să atragă clienţii prin orice metodă spre brandurile pe care le reprezintă: CANON, HP, SAMSUNG, EPSON, KONIKA, MINOLTA, KODAK, TOSHIBA, OKI, XEROX, GENIUS, KME, LOGYTECH, SWEN, TRUST, A4TECH, KENSINGTON, TRANSCEND, TP-LINK, ACER, ASUS, APACER, PANASONIC, SONY, BENQ, LG, NEC, VESTA, OMEGA, GEMBIRD, CITIZEN, APC, POWERCOM, ORVALDI,MAXELL, VERBATIM, M-REAL, INTERNATIONAL PAPER, PRINT-RITE, HOROZ ELECTRIC, SHOLZ, BUROMAX, OFFICE LINE, etc. Buildboardurile anunţă de cele mai bune mărci, cele mai calitative rechizite de birou şi papetărie, cele mai bune preţuri pentru tehnica de uz casnic şi de birou, promoţii pentru computere şi tehnică de calcul, cel mai mare sortiment de mobilă pentru oficiul şi casa dumneavoastră, etc. Magazinele

Cum corect sa facem alegerea asupra distribuitorului de toate cele necesare pentru oficiul Dumneavoastră.

La momentul de faţă alegerea unui distribuitor calitativ şi calificat este o problema destul de complicată. Pe piaţa biroticii s-au deschis numeroase oferte ale companiilor care activează în baza livrării şi furnizării companiilor-beneficiari toate produsele necesare pentru o afacere de succes: birotică, tehnică şi mobilă de oficiu, tehnică uz casnic, etc.
КУПИТЬ ОНЛАЙН В КИШИНЕВЕ

Stiri site

Garanţia şi termenii de exploatare.

Stimaţi vizitatori a site-ului nostru! Vă aducem la cunostinţă că toate produsele din categoria mărfurilor de uz casnic şi de birou deţin garanţie. În dependenţă de brandul şi produsul propus, garanţia variază între un an şi cinci. Centrele de deservire în baza garanţiei (service-centre) sunt în Chişinău, Balti, Orhei, Cahul şi alte centre ale Moldovei.