Internet magazin → Catalog → Tehnica IT → Echipament de reţea
Versiunea în limba Româna NU FUNCŢIONEZĂ, şi va putea fi accesată din 01.10.2017. Va rugăm să faceţi comanda în versiunea rusă. INTRATI www.all4office.md

Echipament de reţea

Echipamentul de reţea reprezintă un ansamblu de dispozitive care facilitează funcţionalitatea reţelei interne şi anume: routere, gateway-uri, switch-uri, network bridge, hub-uri şi repeatere.

Echipament de reţea în Chişinău, Moldova

Deasemenea pot fi distinse două tipuri de echipamente de reţea şi anume: pasive şi active.

Sub denumirea de reţea pasivă se subînţelege echipamentul după care urmează un sistem intelectual. Adică switch-ul sau commutator-ul sint echimapente acitve. Vis-a-vis se amplasează hub-ul şi repeater-ul care nu reprezintă echipament activ, ci doar repetă semnalul electric pentru mărirea distanţei reţelei. Însă, hub-urile care pot fi controlate şi manipulate deasemenea pot fi din categoria de echipament de reţea activ, după cum acestea se supun controlului.

Echipament de reţea pasiv: se subînţelege echipament care nu poate fi unul intelectual şi nu se supune controlului, ci doar automat repetă sau îndeplinesc funcţii conform celui activ. În această categorie de echipament se mai pot include şi dulapurile de server sau orice alt echipament care nu are atribuire la cel activ.

 


INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com

Articole la temă

Cumpărătorii aleg online magazin. O tendinţă de modă contemporană.

Dacă e să facem o analiză a tuturor online în Chişinău vom obţine o listă întreagă. Fiecare furnizor care işi deschide un magazin încearcă să atragă clienţii prin orice metodă spre brandurile pe care le reprezintă: CANON, HP, SAMSUNG, EPSON, KONIKA, MINOLTA, KODAK, TOSHIBA, OKI, XEROX, GENIUS, KME, LOGYTECH, SWEN, TRUST, A4TECH, KENSINGTON, TRANSCEND, TP-LINK, ACER, ASUS, APACER, PANASONIC, SONY, BENQ, LG, NEC, VESTA, OMEGA, GEMBIRD, CITIZEN, APC, POWERCOM, ORVALDI,MAXELL, VERBATIM, M-REAL, INTERNATIONAL PAPER, PRINT-RITE, HOROZ ELECTRIC, SHOLZ, BUROMAX, OFFICE LINE, etc. Buildboardurile anunţă de cele mai bune mărci, cele mai calitative rechizite de birou şi papetărie, cele mai bune preţuri pentru tehnica de uz casnic şi de birou, promoţii pentru computere şi tehnică de calcul, cel mai mare sortiment de mobilă pentru oficiul şi casa dumneavoastră, etc. Magazinele

Cum corect sa facem alegerea asupra distribuitorului de toate cele necesare pentru oficiul Dumneavoastră.

La momentul de faţă alegerea unui distribuitor calitativ şi calificat este o problema destul de complicată. Pe piaţa biroticii s-au deschis numeroase oferte ale companiilor care activează în baza livrării şi furnizării companiilor-beneficiari toate produsele necesare pentru o afacere de succes: birotică, tehnică şi mobilă de oficiu, tehnică uz casnic, etc.
КУПИТЬ ОНЛАЙН В КИШИНЕВЕ

Stiri site

Garanţia şi termenii de exploatare.

Stimaţi vizitatori a site-ului nostru! Vă aducem la cunostinţă că toate produsele din categoria mărfurilor de uz casnic şi de birou deţin garanţie. În dependenţă de brandul şi produsul propus, garanţia variază între un an şi cinci. Centrele de deservire în baza garanţiei (service-centre) sunt în Chişinău, Balti, Orhei, Cahul şi alte centre ale Moldovei.