Internet magazin → Catalog → Tehnica IT → Laptopuri şi accesorii
Versiunea în limba Româna NU FUNCŢIONEZĂ, şi va putea fi accesată din 01.10.2017. Va rugăm să faceţi comanda în versiunea rusă. INTRATI www.all4office.md

Laptopuri şi accesorii

Un calculator portabil electronic, cunoscut și cu numele de laptop, este un calculator atât de mic încât poate fi luat cu sine și folosit peste tot: la birou, în laborator, la școală și universitate, dar și în tren, pe stradă, la cofetărie etc. Acest articol se ocupă numai de calculatoarele portabile electronice; cele mecanice, electromecanice sau de altă natură, chiar dacă sunt portabile, nu fac subiectul articolului. Calculatorul portabil are dimensiuni mici, comparabile cu gențile diplomat sau deseori și mai mici, este ușor de transportat și prezintă și avantajul că poate fi alimentat timp de ore în șir de la acumulatoare înglobate, sau și de la un adaptor pentru rețeaua de curent electric alternativ.

Laptopuri şi accesorii în Chişinău, Moldova

La dezvoltarea echipamentului, sub denumirea global cunoscută de laptop sau notebook, au contribuit numeroase descoperiri şi invenţii. Acestea în timp au devenit mult mai performate decît primele invenţii şi la preţuri accesibile tuturor. Tendinţa de miniaturizare şi ieftinire sunt semne evidente ale progreselor tehnologice din domeniu. Tipurile constructive cele mai răspîndite de calculatoare portative sunt:

laptop - similar unui calculator tip PC, care poate fi pus pe masă sau pe genunchi;

notebook / All in One/ sub-notebook - eventual tip PC.

ultrabook - sunt extrem de subţiri, uşoare şi elegante. (dar şi scumpe). aceste invenţii aparţin companiei Intel.

tabletă - de ex. Ipad Apple

smartphone - este un telefon mobil multifuncţional, dotat cu procesor miniatur rapid, memorie, sistem de operare, ecran sensibil, acces la Internet, etc.

Lapotopurile expuse pe site-ul nostru fac parte din diferite grupuri de preţ şi calitate,cum ar fi: Lenovo, Acer, Asus, Samsung, Fugits, Sonz VAIO, Apple McBook, Toshiba, etc. Mărcile pe care le-aţi solicita, însă nu sunt expuse în "vitrina" noastră, pot fi comandate doar la comanda prin telefon.


INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com
КУПИТЬ ОНЛАЙН В КИШИНЕВЕ

Stiri site

Garanţia şi termenii de exploatare.

Stimaţi vizitatori a site-ului nostru! Vă aducem la cunostinţă că toate produsele din categoria mărfurilor de uz casnic şi de birou deţin garanţie. În dependenţă de brandul şi produsul propus, garanţia variază între un an şi cinci. Centrele de deservire în baza garanţiei (service-centre) sunt în Chişinău, Balti, Orhei, Cahul şi alte centre ale Moldovei.