Internet magazin → Catalog → Tehnica IT → Camere Web
Versiunea în limba Româna NU FUNCŢIONEZĂ, şi va putea fi accesată din 01.10.2017. Va rugăm să faceţi comanda în versiunea rusă. INTRATI www.all4office.md

Camere Web

Camera web este acea camera care se ataşează computerului prin intermediul portului USB şi transmite imagini în timp real, imagini ce pot fi accesate folosind World Wide Web-ul, mesageria instantanee (instant messaging), o aplicaţie de video conferinţă pe computer, platforme de chat, etc. Camerele web includ o cameră digitală care încarcă imaginile pe un server web continuu sau la intervale regulate.

Camere Web în Chişinău, Moldova

Utilizată pentru prima oară ȋn anul 1991, o cameră web a fost ȋndreptată către cafeneaua „Trojan room” din departamentul de informatică al Universității Cambridge. Camera a fost oprită ȋn cele din urmă pe data de 22 august 2001. Ultimile imagini capturate de cameră ȋncă mai pot fi vizualizate pe pagina sa de start. Cea mai veche cameră care ȋncă mai funcționează este camera FogCam din San Francisco State University care funcționează ȋncontinuu din anul 1994.

Ȋn ultimii ani producătorii de hardware au ȋnceput să construiască webcam-uri incorporate direct ȋn laptopuri și ȋn ecranele desktop eliminându-se astfel necesitatea utilizării unui dispozitiv extern USB. Treptat camerele web au ajuns să fie folosite tot mai mult pentru comunicarea ȋntre două persoane, sau ȋntre câteva persoane, decât pentru simpla funcționalitate de a oferi o priveliște pe web pentru un public necunoscut.


INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com

Articole la temă

Cumpărătorii aleg online magazin. O tendinţă de modă contemporană.

Dacă e să facem o analiză a tuturor online în Chişinău vom obţine o listă întreagă. Fiecare furnizor care işi deschide un magazin încearcă să atragă clienţii prin orice metodă spre brandurile pe care le reprezintă: CANON, HP, SAMSUNG, EPSON, KONIKA, MINOLTA, KODAK, TOSHIBA, OKI, XEROX, GENIUS, KME, LOGYTECH, SWEN, TRUST, A4TECH, KENSINGTON, TRANSCEND, TP-LINK, ACER, ASUS, APACER, PANASONIC, SONY, BENQ, LG, NEC, VESTA, OMEGA, GEMBIRD, CITIZEN, APC, POWERCOM, ORVALDI,MAXELL, VERBATIM, M-REAL, INTERNATIONAL PAPER, PRINT-RITE, HOROZ ELECTRIC, SHOLZ, BUROMAX, OFFICE LINE, etc. Buildboardurile anunţă de cele mai bune mărci, cele mai calitative rechizite de birou şi papetărie, cele mai bune preţuri pentru tehnica de uz casnic şi de birou, promoţii pentru computere şi tehnică de calcul, cel mai mare sortiment de mobilă pentru oficiul şi casa dumneavoastră, etc. Magazinele

Cum corect sa facem alegerea asupra distribuitorului de toate cele necesare pentru oficiul Dumneavoastră.

La momentul de faţă alegerea unui distribuitor calitativ şi calificat este o problema destul de complicată. Pe piaţa biroticii s-au deschis numeroase oferte ale companiilor care activează în baza livrării şi furnizării companiilor-beneficiari toate produsele necesare pentru o afacere de succes: birotică, tehnică şi mobilă de oficiu, tehnică uz casnic, etc.
КУПИТЬ ОНЛАЙН В КИШИНЕВЕ

Stiri site

Garanţia şi termenii de exploatare.

Stimaţi vizitatori a site-ului nostru! Vă aducem la cunostinţă că toate produsele din categoria mărfurilor de uz casnic şi de birou deţin garanţie. În dependenţă de brandul şi produsul propus, garanţia variază între un an şi cinci. Centrele de deservire în baza garanţiei (service-centre) sunt în Chişinău, Balti, Orhei, Cahul şi alte centre ale Moldovei.