Internet magazin → Catalog → Tehnica IT → eBook Reader
Versiunea în limba Româna NU FUNCŢIONEZĂ, şi va putea fi accesată din 01.10.2017. Va rugăm să faceţi comanda în versiunea rusă. INTRATI www.all4office.md

eBook Reader

eBook Reader este un dispozitiv, şi o dovadă a invenţiei tehnologice, predestinată citirii cărţilor online sau a revistelor periodice. Acestea sunt similare tabletelor, apărute exact înaintea ebook-urilor, însă au ocapacitate de redare pe ecran mult mai clară, în deosebi la influenţa directă a razelor solare.

eBook Reader în Chişinău, Moldova

eBook reader este un aparat care o să vă umple timpul liber cu informaţie de tipul dorit Dvs: cărţi ştiinţifice, romane sau editură periodică, edituri informative, etc. Timpul petrecut cu un eBook reader în compartimentul vagonului va fi mult mai folositoare, decît plictiseala din fereastră.

Şi aceste dispozitive sunt invenţii a mai multor companii, care acuma cu succes le furnizează în toată lumea. Toate eBook-urile au proprietăţi proprii, la fel ca şi preţurile pentru acestea.


INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com
КУПИТЬ ОНЛАЙН В КИШИНЕВЕ

Stiri site

Garanţia şi termenii de exploatare.

Stimaţi vizitatori a site-ului nostru! Vă aducem la cunostinţă că toate produsele din categoria mărfurilor de uz casnic şi de birou deţin garanţie. În dependenţă de brandul şi produsul propus, garanţia variază între un an şi cinci. Centrele de deservire în baza garanţiei (service-centre) sunt în Chişinău, Balti, Orhei, Cahul şi alte centre ale Moldovei.