Internet magazin → Catalog → Tehnica IT → Componente pentru calculator PC
Versiunea în limba Româna NU FUNCŢIONEZĂ, şi va putea fi accesată din 01.10.2017. Va rugăm să faceţi comanda în versiunea rusă. INTRATI www.all4office.md

Componente pentru calculator PC

Ce este de fapt un calculator personal? Acesta reprezintă un ansamblu de componente interioare datorită cărora calculatorul funcţionează. Şi în dependenţă de fiecare componentă se determină şi puterea funcţiomală al calculatorului. Acesta poate fi modernizat prin substituirea anumitor componente prin altele noi de capacitate mai înaltă pentru a perfecţiona lucrul calculatorului.

Componente pentru calculator PC în Chişinău, Moldova

Componentele calculatorului sunt asemenea detaliilor unui automobil - cu cît acestea vor fi mai calitative cu atît mai efectiv la funcţiona şi automobilul, precum şi cu atât mai rar se vor substitui piesele defectate. Asemenea acestui exemplu este şi un calculator personal, detaliile căruia sunt nu mai puţin importante ca şi pesele de schimb. Din ansamblul de detalii interioare de improtanţă maximă se numără: procesorul, placa de bază, placa video, memoria operativă, placa de sunet. cooler-ul sau ventilatorul de răcire a procesorului. Fiecare componentă răspunde de anumite funcţii ale calculatorului şi prin urmare de lucrul integral al acestuia. Pe lângă componentele de bază sunt şi alte detalii care nemijlocit ţin de funcţionalitatea aparatului, ca unităţile optice, Hard disk drive, rack-uri, floppy disk, TV tunere, carcasă, şi o mulţime de alte detalii care ţin de lucrul operaţional.

La alegerea fiecărei componente pentru calculatorul Dvs, în primul rînd stabiliţi necesităţile Dvs şi ce tip de calculator doriţi: daca acesta ar fi unul petru jocuri atunci atrageţi o deosebită atenţie plăcilor video şi memoriei, precum acestea determină calitatea de grafică şi viteza aplicaţiei, dacă aveţi nevoie de un calculator de lucru, atunci investiţi mai mult pentru memoria operativă pentru ca calculatorul Dvs să nu vă aducă surprize neplăcute din lipsa de spaţiu liber în cele mai responsabile momente.

În cele din urmă, dacă nu vă reuşeşte de sine stătător, atunci consultaţi-vă cu un manager IT, contacând telefoanele indicate pe pagina principală al site-ului nostru.

 


INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com

Articole la temă

Cumpărătorii aleg online magazin. O tendinţă de modă contemporană.

Dacă e să facem o analiză a tuturor online în Chişinău vom obţine o listă întreagă. Fiecare furnizor care işi deschide un magazin încearcă să atragă clienţii prin orice metodă spre brandurile pe care le reprezintă: CANON, HP, SAMSUNG, EPSON, KONIKA, MINOLTA, KODAK, TOSHIBA, OKI, XEROX, GENIUS, KME, LOGYTECH, SWEN, TRUST, A4TECH, KENSINGTON, TRANSCEND, TP-LINK, ACER, ASUS, APACER, PANASONIC, SONY, BENQ, LG, NEC, VESTA, OMEGA, GEMBIRD, CITIZEN, APC, POWERCOM, ORVALDI,MAXELL, VERBATIM, M-REAL, INTERNATIONAL PAPER, PRINT-RITE, HOROZ ELECTRIC, SHOLZ, BUROMAX, OFFICE LINE, etc. Buildboardurile anunţă de cele mai bune mărci, cele mai calitative rechizite de birou şi papetărie, cele mai bune preţuri pentru tehnica de uz casnic şi de birou, promoţii pentru computere şi tehnică de calcul, cel mai mare sortiment de mobilă pentru oficiul şi casa dumneavoastră, etc. Magazinele

Cum corect sa facem alegerea asupra distribuitorului de toate cele necesare pentru oficiul Dumneavoastră.

La momentul de faţă alegerea unui distribuitor calitativ şi calificat este o problema destul de complicată. Pe piaţa biroticii s-au deschis numeroase oferte ale companiilor care activează în baza livrării şi furnizării companiilor-beneficiari toate produsele necesare pentru o afacere de succes: birotică, tehnică şi mobilă de oficiu, tehnică uz casnic, etc.
КУПИТЬ ОНЛАЙН В КИШИНЕВЕ

Stiri site

Garanţia şi termenii de exploatare.

Stimaţi vizitatori a site-ului nostru! Vă aducem la cunostinţă că toate produsele din categoria mărfurilor de uz casnic şi de birou deţin garanţie. În dependenţă de brandul şi produsul propus, garanţia variază între un an şi cinci. Centrele de deservire în baza garanţiei (service-centre) sunt în Chişinău, Balti, Orhei, Cahul şi alte centre ale Moldovei.