Internet magazin → Catalog → Marfă pentru casă şi oficiu → Hîrtie, Papetărie
Versiunea în limba Româna NU FUNCŢIONEZĂ, şi va putea fi accesată din 01.10.2017. Va rugăm să faceţi comanda în versiunea rusă. INTRATI www.all4office.md

Hîrtie, Papetărie

Hîrtie, Papetărie în Chişinău, Moldova


INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com

Articole la temă

Cum ar fi corect să păstrăm hîrtia de cancelarie.

în orice oficiu hîrtia este un lucru pur şi simplu indispersabil. Însă există careva reguli de păstrare a acesteia...

Totul despre piaţa papetăriei din Moldova.

Se mai numeşte hîrtie pentru oficiu. Este acea hîrtie care se utilizează pe larg în oficii de orice activitate. Cel mai răspîndit format de hîrtie este A4 cu caracteristicile de 80 gr greutate, şi mărimile 297 x 210mm. Acest tip de hîrtie este destinat imprimantelor, xeroxurilor, aparatelor de scanat şi copiat, fax etc. Producătorii de regulă ambalează hîrtia în pachete a cîte 500 foi. În continuare articolul va fi de dicat anume acestui tip de hîrtie.
Pentru analiza pieţei noi am investigat preţurile oferite de numeroşi producători şi furnizori din Rusia, Finlanda şi tările asiatice la hîrtia predestinată pentru imprimare, copiere sau Xerox de formatul A4, cu densitatea de 80 gr şi 92-155 ISO de albeaţă. Pentru detalierea analizelor efectuate am analizat mai mult de 10 companii angro din Chişinău.
Preţurile pentru produsul dat variază în dependenţă de factorii care o caracterizează şi anume: de densitatea hîrtiei, de albeaţă şi numărul foilor în ambalaj sau structura. Nemijlocit asupra preţului influenţează şi cheltuielile indirecte folosite la formarea preţului de sinecost , ca de exemplu publicitatea. Deseori producătorii folosesc acelaşi ambalaj pentru a convinge cumpărătorul de calitatea bine ştiută, însă în multe cazuri conţinutul nu corespunde aşteptărilor. Hîrtia din interiorul pachetului poate fi cu o densitate mai mică, culoarea acesteia la fel poate fi diferită celei originale. Însă necătînd la faptul că hîrtia supusă vînzării este plagiată celei originale, aceasta nu cedează în preţ.
Pentru a valorifica analizele am selectat companiile oficial importatoare de hîrtie, astfel am sesizat faptul că randamentul de procurări în Chişinău este mult mai mare decît în raioanele Moldovei. Acest fapt se argumentează prin cererea de consum ridicată. Chiar dacă comezile pentru centrele raionale sunt de mărimi mai mari, acestea însă sunt în perioade mai rare. Pe cînd antreprenorii Chişinăului comandă, după statistică, un bloc a cite 5 pachete odată la 2 săptămîni.
Acuma acest lucru este mult mai simplu de făcut prin intermediului comenzilor online, care vă economisesc timpul şi vă uşurează alegerea. Serviciul de livrare o să vă aducă marfa comandată în scurt timp fără a vă deplasa şi a depune efort fizic.
Online magazinul nostru oferă astfel de posibilităţi cu livrarea ulterioară. Vă aşteptăm în vizită virtuală.

Tehnologia de aplicarea a indigoului.

Копировальная бумага – специальная тонкая бумага, на одну из сторон которой нанесен специальный красящий слой. Предназначение данного вида бумаги – получение копии документа при письме или рисовании ручкой или карандашом, а также при печати на пишущей машинке...

De ce atribute avem nevoie pentru pictura?

De ce anume avem nevoie pentru pictură? În primul rînd de dorinţă! Însă doar dorinţa ar fi insuficient pentru a picta. Pe lîngă asta mai aveţi nevoie şi de hîrtie, creion acuarelă sau guaşă, radieră, rigle etc. Însă şi astea ar fi puţine pentru o pictură ideală. În primul rînd aveţi nevoie de ilumin....

Hîrtiuţele lipicioase/Stickerele- un ajutor multicolor la birou!

Acest articol o să-l dedic într-u totul hîrtiuţelor ce fac miracole la locul Dvs de muncă. Aceste hîrtiuţe pentru notiţe o să vă ajute atît în muncă, cît şi în decorarea locului de lucru. Aşa deci, pentru ce ne trebuiesc acestea?

Cum să alegem corect hîrtia pentru imprimantă.

Deseori apariţia calculatorului în casă, duce în eroare oamenii prin faptul că nu se va mai avea nevoie de hirtie sau rechizite. Acest lucru se argumentează deobicei prin faptul că fotografiile pot fi vizualizate şi digital, contactele sau altă informaţie utilă poate fi păstrată în formă electronică. Însă aeste adeverinţe sunt greşite. Totuşi majoritatea oamenilor au hotărit pentru sine că cu informaţia imprimată pe hirtie este mult mai uşor de lucrat decît prin contactul vizual cu monitorul. Şi acest fapt poate fi uşor comentat: vizualizarea pe hîrtie este mult eficientă decît în formă digitală şi pentru a lucra cu un document nu este nevoie de alte echipamente sau dispozitive auxiliare. Astfel ajungem la un numitor singur, că hîrtia în oficiu nu poate fi substituită cu nimic altceva.

Cumpărătorii aleg online magazin. O tendinţă de modă contemporană.

Dacă e să facem o analiză a tuturor online în Chişinău vom obţine o listă întreagă. Fiecare furnizor care işi deschide un magazin încearcă să atragă clienţii prin orice metodă spre brandurile pe care le reprezintă: CANON, HP, SAMSUNG, EPSON, KONIKA, MINOLTA, KODAK, TOSHIBA, OKI, XEROX, GENIUS, KME, LOGYTECH, SWEN, TRUST, A4TECH, KENSINGTON, TRANSCEND, TP-LINK, ACER, ASUS, APACER, PANASONIC, SONY, BENQ, LG, NEC, VESTA, OMEGA, GEMBIRD, CITIZEN, APC, POWERCOM, ORVALDI,MAXELL, VERBATIM, M-REAL, INTERNATIONAL PAPER, PRINT-RITE, HOROZ ELECTRIC, SHOLZ, BUROMAX, OFFICE LINE, etc. Buildboardurile anunţă de cele mai bune mărci, cele mai calitative rechizite de birou şi papetărie, cele mai bune preţuri pentru tehnica de uz casnic şi de birou, promoţii pentru computere şi tehnică de calcul, cel mai mare sortiment de mobilă pentru oficiul şi casa dumneavoastră, etc. Magazinele

Cum corect sa facem alegerea asupra distribuitorului de toate cele necesare pentru oficiul Dumneavoastră.

La momentul de faţă alegerea unui distribuitor calitativ şi calificat este o problema destul de complicată. Pe piaţa biroticii s-au deschis numeroase oferte ale companiilor care activează în baza livrării şi furnizării companiilor-beneficiari toate produsele necesare pentru o afacere de succes: birotică, tehnică şi mobilă de oficiu, tehnică uz casnic, etc.

Termini la temă

КУПИТЬ ОНЛАЙН В КИШИНЕВЕ

Stiri site

Garanţia şi termenii de exploatare.

Stimaţi vizitatori a site-ului nostru! Vă aducem la cunostinţă că toate produsele din categoria mărfurilor de uz casnic şi de birou deţin garanţie. În dependenţă de brandul şi produsul propus, garanţia variază între un an şi cinci. Centrele de deservire în baza garanţiei (service-centre) sunt în Chişinău, Balti, Orhei, Cahul şi alte centre ale Moldovei.