Produse noi

SINBO SVC 3457 SINBO SVC 3457 Codul: 5917343 1501.69 lei
SINBO SVC 3454 SINBO SVC 3454 Codul: 5917342 1187.16 lei
SINBO SVC 3453 SINBO SVC 3453 Codul: 5918854 686.79 lei
SINBO SSI 2857 SINBO SSI 2857 Codul: 5873059 405.79 lei
SINBO SSI 2853 SINBO SSI 2853 Codul: 5918852 314.33 lei
SINBO SSI 2845 SINBO SSI 2845 Codul: 5917352 314.14 lei
SINBO SSI 2854 SINBO SSI 2854 Codul: 5873060 299.52 lei
SINBO SBS 4421 SINBO SBS 4421 Codul: 5918821 256.62 lei

Cele mai bune oferte

Pyramida WH 10-50 (S/S) Pyramida WH 10-50 (S/S) Codul: 5257799 1884.87 lei
Cello Pix Maxriter albastru Cello Pix Maxriter albastru Codul: CL.MX 6.04 lei
Indesit IWSC 5088 Indesit IWSC 5088 Codul: 5798764 6316.83 lei
Samsung RT2ASRSW1/BWT Samsung RT2ASRSW1/BWT Codul: 5869082 7154.74 lei
Sharp LC32SH330E Sharp LC32SH330E Codul: 5850811 9581.32 lei
LG MS1920U LG MS1920U Codul: 5903441 1499.55 lei
Sharp R15AM Sharp R15AM Codul: 5850901 9405.62 lei
Office Line Mapă pentru arhivare A4/50 мм, Albastră Office Line Mapă pentru arhivare A4/50 мм, Albastră Codul: OL.LAF5-02 37.44 lei

Internet magazin în Chişinău sau un magazin simplu, unde de cumpărat?

Cumpărătorii aleg online magazin. O tendinţă de modă contemporană.

Dacă e să facem o analiză a tuturor online-magazinelor în Chişinău vom obţine o listă întreagă. Fiecare furnizor care işi deschide un magazin încearcă să atragă clienţii prin orice metodă spre brandurile pe care le reprezintă: Indesit, Hotpoint-Ariston, Panasonic, Gorenge, Samsung, LG, Whirpool, Bosch, Electrolux, AEG, Miele, Kaiser, Mastercook, Siemens, Beko, Alfa, Hansa, Atlant, Thermex, Philips, Delfa, Sharp, Simbo, Vitek, BBK, Rowenta, Tefal, Zelmer, Midea, Orion, Karcher, Toshiba, CANON, HP, EPSON, KONIKA, MINOLTA, KODAK, TOSHIBA, OKI, XEROX, GENIUS, KME, LOGYTECH, SWEN, TRUST, A4TECH, KENSINGTON, TRANSCEND, TP-LINK, ACER, ASUS, APACER, SONY, BENQ, NEC, VESTA, OMEGA, GEMBIRD, CITIZEN, APC, POWERCOM, ORVALDI,MAXELL, VERBATIM, M-REAL, INTERNATIONAL PAPER, PRINT-RITE, HOROZ ELECTRIC, SHOLZ, BUROMAX, OFFICE LINE, etc. Buildboardurile anunţă de cele mai bune mărci, cele mai calitative rechizite de birou şi papetărie, cele mai bune preţuri pentru tehnica de uz casnic şi de birou, promoţii pentru computere şi tehnică de calcul, cel mai mare sortiment de mobilă pentru oficiul şi casa dumneavoastră, etc. Magazinele contemporane oferă toatp gama de facilităţi la procurare, ca promoţii, reduceri, garanţie pe viaţă, precum şi posibilitatea de a oferi bunuri în credit atrag în mare măsură noii clienţi şi îî menţin pe cei fideli. Şi pentru a lua un credit în Moldova la momentul actual nu este deloc o problemă.

De ce cumpărătorii de azi preferă online-magazinele de rechizite şi birotică, mobilă pentru oficiu şi casă, tehnică de uz casnic şi tehnică de calcul, computere şi software sau chiar jucării, în loc de magazinele specializate?
1. preţurile din punctele de comenrcializare cu amănuntul sunt mai exagerate, din mai multe motive: cheltuielile de întreţinere a imobilului din incinta magazinului, depozit, spaţii de amenajare, etc, cu atît mai mult că magazinul s-ar afla într-o zonă de infrastructură dezvoltată. Preţul supus vederii în vitrină nemijlocit depinde şi de numărul de personal care deserveşte acest punct de realizare şi anume vînzătorii – consultanţi, administratori, casieri, contabili, depozitari, paza şi asigurarea acesteia prin implicarea camerelor de luat vederi, etc. Nu trebuie de lăsat fără atenţie nici echipamentul cu care este dotat magazinul, căci şi scumpetea şi unicitatea acesteia este lăsată pe umerii cumpărătorilor potenţiali. Şi anume dumneavoastră sînteţi acei plătitori de acest lux. Online-magazinele suportă cheltuieli mult mai mici comparativ cu magazinele de comercializare cu amănuntul şi de aceea şi preţurile sunt semnificativ mai mici.
2. Încercaţi să intraţi într-un magazin sus menţionat fie ca persoană fizică sau juridică şi cereţi să vi se împacheteze cumpărătura numai cu amînarea plăţii. Cred ca nu o să vă mai ceară nici un document, ci să părăsiţi înăperea. Însă online-magazin o să vă ofere această prioritate fără a întocmi careva documente suplimentare pentru a emite tranzacţia. Această ofertă vă va permite întîrzierea cu o lună de la cumpărare.
3. Pentru a cumpăra un produs calitativ, însă şi la preţ favorabil este necesară şi recomandată o investigare a pieţei pentru a găsi varianta optimală. Astfel online-magazinul vă va uşura analiza dată prin potrivirea preţurilor, stînd într-un fotoliu comod, sau la televizor în compania familiei prin navigarea în internet fără a merge fizic de la un magazin la altul. Aceste plimbări deseori se termină cu oboseală şi fără rezultate. Păi şi de ce ar trebui să ne cheltuim nervii, forţele şi timpul pentru a căuta un produs preferat, pe cînd online-magazinul ne oferă această posibilitate stînd comfortabil şi acasă, găsind site-ul necesar, alegînd bunul dorit cu caracterizarea detaliată şi fotografii şi doar comandînd şi cumpărînd. Cu tît mai mult dacă livrarea este deja inclusă în preţ. Toată lumea civilizată deja practică acest tip de business de mult timp, la însă abia se dezvoltă.
4. Cîte lucruri utile aţi putea face în timpul economisit prin procurarea prin internet? Şi cîtă economie de timp pentru companiile care au incheiat deja contracte de livrare cu online magazine şi beneficiază de produse calitative la preţuri optime precum şi livrate în scurt timp, fără a merge nemijlocit la faţa locului.

Comanda online ar trebui să fie un obicei, începînd de la faptul că e simplu: ai ales marfa, ai dublat cantitatea în coş şi ai trimis comanda. Mai departe ţine de lucrul serviciului de livrare. Cu atît mai mult că comanda online îţi mai dă şi posibilitatea de a vedea contul preventiv, iar termenul de achitare se discută ulterior cu managerul de vînzări din online magazin precum şi timpul comod pentru livrare.
Astea sunt recomandările noastre cu privire la facilităţile online magazinelor, însă cu timpul acestea devin tot mai multe şi se performează în timp. Sperăm spre o colaborare ulterioară, după cum online magzinul nostru vă oferă toată gama de produse din diferite domenii, calitativ şi în scurt timp. Vă aşteptăm în vizită online.

INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com

Internet magazin în Moldova

Internet magazin “Totul pentru casă şi Oficiu” este ceva de genul unui supermarket de tehnică şi consumabilelor, unde sunt adunate o gamă largă de produse. Un magazin simplu sau un internet magazin este prevăzut pentru un grup mic de clienţi, dar în magazinul nostro online dumneavoastră puteţi să procuraţi cadou soţiei sale, copilului, unui bărbat etc. Puteţi să procuraţi orce tehinică de uz casnic, birotică sau consumabile. Tehnica de la noi din magazin online este de la multi producători renumiţi. Urmărind după promoţiile noastre, dumneavoastră puteţi să procuraţi în credit sau pur şi simplu cu reducere un telefon mobil, laptop sau un calculator PC şi accesorii, imprimante, multifuncţionale, scanere, tonere, cartuşe, foto sau videocamere, tehnică audio, televizor, telefon, distrugător de documente, frigider, maşini de spălat rufe, fier de călcat, fierbător de apă şi multe altele. În Moldova, şi mai ales în Chişinău – alegerea aparatelor de uz casnic, tehnicei pentru oficiu, tehnicii industriale, papetăriei, hîrtie şi diverse consumabile – există o gamă largă şi noi cunoaştem totul despre preţ şi furnizori, periodic corectăm preţurile în dependenţă de sitiaţia pe piaţa Moldovei. Un avantaj mare  a magazinului nostru online este uşurinţa maximă de căutare a produsului pe site-ul nostru, pentru că pentru a procura un produs, NU ESTE NECESARĂ ÎNREGISTRAREA. Nici o companie sau o familie nu poate face nimic fără marfa care puteţi să o procuraţi în magazinul nostru online. Consultanţii noştru cu mare plăcere o să vă ajute să faceţi alegerea perfectă, în caz dacă vă este necesar. Toată marfa are garanţie de la producător. Toate preţurile sunt indicate în lei moldoveneşti. Magazinul Vostru online în Chişinău!

Online magazin in Moldova 2.

Online magazinul “Totul pentru oficiu si casa” reprezintă un supermarket grandios de tehnică şi furnituri, care a cuprins o gamă largă de produse. Un magazin de rînd este considerat pentru un cerc restrîns de consumatori, însă online magazinul nostru este realizat pentru a satisface capriciile unui cerc mult mai larg de vizitatori şi clienţi potenţiali. Marfa preopusă vă va servi o alegere perfectă în vederea procurării unui cadou original persoanei dragi, soţului sau bărbatului-businessman. Online magazinele işi au originea destul de recent, ceea ce dă posibilitatea de avansare în timp şi servicii. Noi însă am depus maximum de eforturi pentru a obţine un online magazin cît mai bine prelucrat, cu detaliere ulterioară a producţiei pentru a vă argumenta alegerea potrivită. Online magazinul nostru Vă oferă un sprectru larg de produse de calitate înaltă, de mărci şi branduri renumite, iar serviciul nostru o să vă bucure cu termenii minimi de livrare. Ansamblul de producţie oferită de online magazinul nostru înglobează cele mai indispensabile mărfuri din categoriile de birotică, tehnică de uz casnic, tehnică pentru birou, computere, hardware şi software. Urmărind promoţiile noastre puteţi procura cu reducere suficientă sau în credit un laptop, hardware sau software, imprimantă, scanner sau concasor, cartuşe sau tonere, video şi foto cameră, maşină de spalat, frigider sau microundă, telefon mobil sau staţionar, fier de călcat, uscator de păr, ceainic, obiecte din veselă sau orice alt produs, care va fi livrată în scurt timp după plasarea comenzii. În Moldova şi în deosebi în Chişinău sortimentul este destul de vast pentru echipamente industriale, furnitură de birou, birtică şi rechizite de birou, papetărie şi articole din hărtie, despre care ştim toate: preţurile şi condiţiile, furnizorii şi beneficiarii, iar preţurile petru produsele expuse realizării periodic se corectează. Operaţia de comandă în online mgazinul nostru am simplificat-o la minim, pentru a comanda marfă, nu aveţi nevoie de înregistrare preventivă, ceea ce economiseşte timpul Dumneavoastră. Producţia companiei noastre vă oferă producţie fără de care nu ar exista orice companie sau chiar familie din Cişinău sau Moldova. Consultanţii sunt mereu la dispoziţia Dumneavoastrp pentru suport informative de care aveţi nevoie pentru alegerea corectă. Toată producţia posedă garanţie oferită de producător. Preţurile sunt indicate în valută naţională, ca să vă ofere comoditate şi rapiditate în calcule. Deasemenea am simplificat procedura de comandă prin oferirea posibilităţii de vizualizare a contului preventiv pentru comanda Dumneavoastră, în baza căreia primiţi marfa chiar şi cu amînarea achitării. Orice produs expus in online magazinul nostru poate fi returnat în cazul depistării unor defecte sau deteriorări şi deasemenea oferim servicii de reparaţie ulterioară, care este valabilă pe toată perioada de garanţie.