Internet magazin → Catalog → Aparate de uz casnic → Televizoare LCD, LED şi plasmă
Versiunea în limba Româna NU FUNCŢIONEZĂ, şi va putea fi accesată din 01.10.2017. Va rugăm să faceţi comanda în versiunea rusă. INTRATI www.all4office.md

Televizoare LCD, LED şi plasmă

Aţi hotărît să schimbaţi televizorul vostru vechi pe un LCD nou? În ziua de azi practic fiecare om poate să-şi permită să procure un LCD sau LED, pe cînd doar cîţiva ani în urma aşa tehnică era excepţională, şi era disponibilă doar persoanelor bogaţi.

Televizoare LCD, LED şi plasmă în Chişinău, Moldova

Este clar că nu fiecare om este într-un pas cu tehnologiile noi, şi nu fiecare cunoaşte terminii tehnici pentru alegerea televizorului. Magazinul nostru online vă oferă svaturi cum trebuie să alegeţi un LCD sau LED.

Dinesiunele LCD

Păstraţivă vederea. Înălţimea trebuie să fie de 4-5 ori mai mică în raport cu locul de unde o să priviţi. Să presupunem că distanţa pîna la televouor e de 4 metri, atunci este necesar să procuraţi model cu 40 inch (1 inch -2,54 cm). Nu procuraţi televizoare mari dacă încăperea nu permite asta, folosiţi formula, şi păstraţivă vederea.

Unghiu de vizionare a LCD


Astăzi unghiul de vizionare este optimală de 178 º. Înainte de aprocura intrebaţi consultantul de care unghi de vizionare vă este necesar.

Timpul de răspuns şi rezoluţia

Vă recomandăm să nu procuraţi televizoare unde timpul de răspuns este mai mare de 8 ms. Să ţineti minte, cu cît e mai mic timpul de răspun, cu atît e mai mare calitate imaginei. Dacă sunteţi amator de jocuri sau vă plac scene dinamice, dumneavoastră trebuie cu atenţie să alegeţi modelul.

Rezoluţie de matrice la televizor – asta e numărul de pixeli ce crează imagine pe ecran. Rezoluzia la LCD indică raportul de pixeli pe orizontal şi vertical. Care trebuie să fie rezoluţia? Pentru vizionare a filmelor DVD este necesar 1366x768, pe cind dacă doriţi să vizionaţi în calitate înaltă HDTV, o să fie necesar 1920x1080.

Nu economisiţi pe rezoluţie, să nu pierdeţi placerea de a viziona în calitate înaltă.


INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com

Articole la temă

Cumpărătorii aleg online magazin. O tendinţă de modă contemporană.

Dacă e să facem o analiză a tuturor online în Chişinău vom obţine o listă întreagă. Fiecare furnizor care işi deschide un magazin încearcă să atragă clienţii prin orice metodă spre brandurile pe care le reprezintă: CANON, HP, SAMSUNG, EPSON, KONIKA, MINOLTA, KODAK, TOSHIBA, OKI, XEROX, GENIUS, KME, LOGYTECH, SWEN, TRUST, A4TECH, KENSINGTON, TRANSCEND, TP-LINK, ACER, ASUS, APACER, PANASONIC, SONY, BENQ, LG, NEC, VESTA, OMEGA, GEMBIRD, CITIZEN, APC, POWERCOM, ORVALDI,MAXELL, VERBATIM, M-REAL, INTERNATIONAL PAPER, PRINT-RITE, HOROZ ELECTRIC, SHOLZ, BUROMAX, OFFICE LINE, etc. Buildboardurile anunţă de cele mai bune mărci, cele mai calitative rechizite de birou şi papetărie, cele mai bune preţuri pentru tehnica de uz casnic şi de birou, promoţii pentru computere şi tehnică de calcul, cel mai mare sortiment de mobilă pentru oficiul şi casa dumneavoastră, etc. Magazinele

Cum corect sa facem alegerea asupra distribuitorului de toate cele necesare pentru oficiul Dumneavoastră.

La momentul de faţă alegerea unui distribuitor calitativ şi calificat este o problema destul de complicată. Pe piaţa biroticii s-au deschis numeroase oferte ale companiilor care activează în baza livrării şi furnizării companiilor-beneficiari toate produsele necesare pentru o afacere de succes: birotică, tehnică şi mobilă de oficiu, tehnică uz casnic, etc.
КУПИТЬ ОНЛАЙН В КИШИНЕВЕ

Stiri site

Garanţia şi termenii de exploatare.

Stimaţi vizitatori a site-ului nostru! Vă aducem la cunostinţă că toate produsele din categoria mărfurilor de uz casnic şi de birou deţin garanţie. În dependenţă de brandul şi produsul propus, garanţia variază între un an şi cinci. Centrele de deservire în baza garanţiei (service-centre) sunt în Chişinău, Balti, Orhei, Cahul şi alte centre ale Moldovei.