Internet magazin → Articole → Cum să alegem placă pentru birou potrivită oficiului Dvs şi ce tipuri există.

Cum să alegem placă pentru birou potrivită oficiului Dvs şi ce tipuri există.

Nici o companie de succes nu se trece fără plăci de birou. Aceasta este o sursă mobilă de informaţie, care ajută la informarea oficiului în cele mai scurte perioade. Acest principiu a fost plicat pentru prima dată în SUA, elaborată de managementul companiilor mari şi a fost creată cu scopul de a ridica productivitatea muncii lucrătorilor prin concurenţă. Din aceste considerente pe placa de birou erau fixate succesele anumitor manageri comparativ cu colegii săi de pe aceeaşi linie de activitate. Astfel se trezea interesul faţă de lucru pentru a demonstra “cine e mai bun”.

Acuma înă aceste plăci sunt folosite multilateral, atît în oficii, pentru diferite prezentări, cît şi în şcoli şi universităţi. Există cîteva tipuri de plăci pentru birou şi în continuare o să vă prezint sprectrul tipic şi sper ca să vă prindă bine în viitor.

Borduri sau plăci magnetice cu markere. Aceste plăci sau borduri au succes atît în cancelarie, cît şi în săli de predare. Tot mai des acestea se întîlnesc în sălile şcolilor şi universităţilor. Avantajul lor este de a da posibilitatea de claritate a informaţiei pe fundal multicolor cu anexarea hîrtiilor ce conţin informaţia afişată.. Uneori plăcile magnetice sunt folosite chiar şi ca agende zilnice pentru afişarea unor evenimente care nu pot fi date uitării. Scopul de utilizare este ca stand pentru informaţii sau schimbări curente. Cu ajutorul magnetelor pe suprafaţa acestor plăci este posibilă anexarea anumitor foi cu conţinut informativ sau de avertizări, etc, care pot fi uşor transmise colegilor sau lucrătorilor.

Borduri sau plăci de plută. Şi aceste plăci au succes destul de mare în oficii. Designul lor şi materialul de construcţie permit încadrarea în orice stil de décor. Acestea se confecţionează din material natural şi permit utilizarea simplificată comparativ cu bordul magnetic. Pentru a fi funcţional trebuie doar să procuraţi butoane multicolore, cu care să prindeţi informaţia în formă imprimată pe suprafaţa acesteia. Şi tîta tot. În continuare fluxul informativ va lua asalt cu viteza vintului. Asta vă va ajuta în procesul de management al oficiului şi ridicarea productivităţii muncii.

Borduri sau plăci textile. Principiul de muncă ale acestor plăci este absolut identic celor de plută. O diferenţiere între acestea două este că plăcile textile sunt multicolore şi dă posibilitatea de alegere a culorii care o să se potrivească la maxim designului oficiului Dvs.

Borduri sau plăci uscate. Aceste plăci sunt puţin mai avantajoase decît cele menţionate anterior. Ca scop este la fel informarea în masă. Folosirea acestor plăci este destul de simplă şi comodă. Pe suprafaţa plăcilor se scrie nemijlocit cu market , după care cele scrise pot fi uşor înlăturate cu burete special. În general aceste plăci sunt întilnite în şcoli, licee, universităţi, colegii şi mai puţin în oficii. Bordurile uscate se atîrnă de perete cu ajutorul găurilor şi dibluri ataşate acestuia. Însă deasemenea pe aceste bordure este posibilă anexarea informaţiei cu ajutorul magneţilor.

Plăci pentru cretă şi plăci în trei elemente.  Aceste plăci sunt caracteristice sălilor mari destinate prezentărilor sau predării în torente. Mărimile acestor plăci sunt proporţionale sălilor şi sunt întîlnite în sălile şcolilor si în deosebi ale universităţilor. Acestea sint alcătuite din 3 părţi, 2 din care sunt mobile şi pot fi închise şi respectiv deschise. Din aceste considerente suprafaţa de scriere se mareşte de 1,5 sau 2 ori. Şi plăcile în trei elemente dau posibilitatea de anexare a informaţiei prin magnete.,

Plăci mobile.  Plăcile mobile sunt similar plăcilor magnetice sau celor de plută, însă au o construcţie mai complexe. La acest tip de placă se mai adaugă şi un suport care facilitează utilizarea, care simplifică semnificativ lucrul şi-I maid ă posibilitatea de a plasa informaţia preventivă  intr-u a evita greşelile, ca de exemplu în timpulprezentărilor de scară largă. Deasemenea economiseşte timpul Dvs, după cum poate fi mutat în alt loc cu uşurinţă şi în scurt timp.

Flipcharturile.  Sau molberturile. Sunt aceleaşi bordure magnetice însă profesionale cu suport. Un element distinctiv este capacitatea de a prezenta un bloc de hîrtii în dimensiuni A1 instantaneu care se prinde de capătul acesteia. Avantajul este de prezentare rapidă şi eficientă.

Borduri – vitrine. Plăcile-vitrine posedă de calităţi adiţionale celor standarde. Una din acestea este prezenţa ecranului adiţional protector, fabricat din sticlă organic care poate fi incuiată. Plăcile-vitrine sunt destinate instalării în stradă, unde eventualitatea de furt este mai înaltă şi informaţia rămîne blocată sub foaia de sriclă. Aceste borduri se privesc destul de solid cu iluminare de fundal în faţa oficiilor, cu informarea ulterioara despre producţia companiei reclamata, sau chiar publicitatea propriu-zisă.

Plăci interactive. Acest bord are o suprafaţă de ceramică specială anti-orbire. Aceasta poate fi folosită şi ca placă magnetică şi ca dispozitiv pentru administrarea programelor IT. Acest lucru se efectuează cu ajutorul unei peniţe digitale prin contactul direct cu bordul. Acestea se conectează la calculator prin USB şi pot fi atîrnate de perete sau fixate pe stativ. Cu ajutorul acestor borderouri lucrătorii pot  cu uşurinţă redacta sau perfecta diferite prezenrări   , ceea ce ridică eficacitatea, calitatea şi facilitează timpul de întocmire ale acestora. În aceasta şi constă comoditatea de utilizare a plăcii interactive – de lucru în echipă asupra proiectului.

Sper ca articolul dat să vă faciliteze alegerea plăcii corecte pentru iroul Dvs. În caz că apar întrebări în legătură cu acestea, sîtem diponibili la telefonul 022-92-96-77; 022-22-71-55 şi consultanţii noştri o să vă ajute să porcuraţi articolele necesare.

 Aşteptăm comenzile Dumneavoastră.

INTERNET MAGAZIN CHIŞINAU Moldova, Chişinău
. CONSULTANŢI: Uz casnic +373-22-92-45-20
+373-78-181-181
. Piese auto +373-695-24-190
. mail: cod7753191@gmail.com

Cele mai bune oferte

BUROMAX Tablă magnetică 100х200 BUROMAX Tablă magnetică 100х200 Codul: TSA.1020 1340.23 lei
Sharp LC32SH330E Sharp LC32SH330E Codul: 5850811 9581.32 lei
ALFA 6004 EMIK ALFA 6004 EMIK Codul: AF6004EMIK 5419.63 lei
Vitek VT-1244 Vitek VT-1244 Codul: 5480783 685.62 lei
LG GC-269V LG GC-269V Codul: 5467753 6521.77 lei
Samsung VCC6160H3R Samsung VCC6160H3R Codul: 5637707 2570.10 lei
Samsung WF0502NUV/XEO Samsung WF0502NUV/XEO Codul: 5795657 7014.73 lei
Kronostar Kronostar Бук Констанц «PREMIER Evolution» Kronostar Kronostar Бук Констанц «PREMIER Evolution» Codul: D14048АС331 183.30 lei
Pyramida F 84 TIX Pyramida F 84 TIX Codul: 5313068 6744.07 lei
Toshiba 32AV833G Toshiba 32AV833G Codul: 5837121 7803.31 lei